پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد جزئیات گفت‌و‌گو‌های عارف با ۹ تن از سران کشور‌های جهان متن حکم پزشکیان برای انتصاب علی لاریجانی به دبیری شورای عالی امنیت ملی منتشر شد علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی شد دولت مجوز استفاده از کمک‌های بلاعوض سازمان ملل برای اتباع را صادر کرد قالیباف قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی را ابلاغ کرد رئیس‌جمهور: تمامی اجزای توسعه در کشور باید منوط به تمهید تامین آب باشد
روحانی:

کاهش چشمگیر مراقبت های مردم در مبارزه با ویروس کرونا

رئیس‌جمهور گفت: مردم ما می‌دانند موضوع مواجه شدن با این ویروس در کشور ما یک موضوع بی‌سابقه در ۱۵۰ سال گذشته بوده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۹ - ۲۴ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 13
کد خبر: ۴۵۷۳۸

به گزارش راهبرد معاصر؛

حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور صبح امروز در جلسه ستاد ملی مبارزه با کرونا گفت: مردم عزیز ما می‌دانند موضوع مواجه شدن با این ویروس در کشور ما یک موضوع بی سابقه در ۱۵۰ سال گذشته بوده است. 

وی با تاکید بر اینکه هنوز در پیک اول کرونا هستیم، خاطر نشان کرد: بسیاری از استان‌ها که به پیک کرونا رسیدند از این دوران خارج شده‌اند. برخی استان‌ها الان در پیک هستند، پیش بینی می‌شود بقیه استان‌ها هم در نوبت باشند. استان خوزستان از این پیک عبور خواهد کرد.

 

رئیس جمهور اظهار داشت: ما در کشور ابتلای رمه‌ای یا گروهی نداشتیم که بگوئیم مثلاً  ۶۰ درصد مردم گرفته‌اند و الان دیگر نگرانی داشته باشیم؛ نه ما در هیچ کجا چنین وضعیتی نداشتیم. مردم کشور ما در اردیبهشت مراعاتشان نسبت به این اپیدمی مطلوب بوده اما از اواسط خرداد این مراقبت از ۸۰ درصد به ۲۰ درصد هم رسیده است.

 

وی با تاکید بر اینکه از وزارت صمت واسته شده ماسک ارزان قیمت در اختیار مردم قرار دهد، بیان داشت: ادارات باید به گونه‌ای خدمات دهند که اجتماع نباشد. کلاً در ماه فروردین و اردیبهشت تولیدات ما افزایش پیدا کرده است البته در برخی امور مثل گردشگری فرق می‌کند. این دو ماه نسبت به دو ماه اول پارسال تولیدات ما ۱۰ تا ۱۲ درصد افزایش پیدا کرده است و شرایط ارزی ما بهتر شده است.

 

رئیس جمهور گفت: نمی‌توانیم بگوئیم این ویروس تنها برای افراد مسن است و برای دیگران نیست، ۱۲.۶ درصد افرادی که فوت کردند نه بیماری زمینه‌ای داشتند و نه مسن بودند. در برخی اماکن مقدسه مراعات خوب یا عالی بوده است. در قم، جمکران و حرم عبدالعظیم حسنی اصول را تا ۹۰ درصد رعایت کردند، در برخی جاها مثل حرم رضوی که جمعیت بیشتر بوده باید کار بیشتری شود. 

 

وی تصریح کرد: اگر مجبور شویم همه (محدودیت‌ها) را بر می‌گردانیم. امروز تصویب شد نمایشگاه‌های تخصصی بازگشایی شود به شرط آنکه در چارچوب مصوب افراد را دعوت کنند. تالار پذیرایی در نقاطی که قرمز نیست با رعایت ۵۰ درصد ظرفیت بازگشایی می‌شوند. قهوه‌خانه هم با حفظ پروتکل‌های مربوطه بازگشایی می‌شود.

 

رئیس جمهور اظهار داشت: علی رغم مشکلات این ویروس، توانستیم تهدید را تبدیل به فرصت کنیم. یکی از آن نکات مهم نزدیک شدن قوا به یکدیگر است، متحد شدن نیروها به یکدیگر است. یک ائتلاف ملی برای سلامت و معیشت و به عبارتی برای زندگی را شاهد هستیم. این ائتلاف یک دستاورد بزرگ است و نباید آن را از دست دهیم.

ارسال نظر
آخرین اخبار